Strona korzysta z plików cookies. Zamknięcie tego komunikatu oznacza zgodę na ich zapisywanie na Twoim komputerze. Dowiedz się więcej. Zamknij
Zaloguj się, by móc dodać swoje przepisy i wejść do naszego pysznego, kulinarnego świata!
Login
Hasło
Nie posiadasz konta? Nic prostszego. Zarejestruj się.
2015-01-07 15:20:00

Jajka faszerowane

TAGI:
Brak tagów

Składniki:
 

  • 6 dużych jaj ugtowanych na twardo
  • 10 dag wędliny z piersi kurczaka
  • sól i pieprz
  • 2 łyżki majonezu
  • 1 łyżeczka musztardy
  • papryka mielona


Przygotowanie:

Jajka obrać delikatnie ze skorupki, przekroić wzdłuż na połówki. Wyjąć żółtka, umieścić w małej  misce i rozdrobnić widelcem. Wędlinę pokroić w drobną kosteczkę  dodłożyć do miski.   Dodać majonez i musztardę i całość dokładnie wymieszać.
 

Masę ułożyć łyżeczką  lub przy pomocy worka cukierniczego na jajku (na miejscu żółtka). Posypać papryką mieloną. Przed podaniem trzymać w lodówce przez 1-2h.

Dodaj komentarz
Wszystkie pola formularza są wymagane
  • Phyllisaxiop

    26-01-2017 02:03

    Aktualna ocena: Nie ma jeszcze żadnej oceny

    0 osób, które to lubią

    wh0cd981117 mobic 15mg celexa online amitriptyline ventolin seroquel 100 mg valtrex drug allopurinol discover more cialis propecia online
  • JerryBrift

    03-07-2017 08:50

    Aktualna ocena: Nie ma jeszcze żadnej oceny

    0 osób, które to lubią

    o3mz5o4yiv66m6doxg

    google

    google

    yk0u4f3at774e00wui
  • johhnybaf

    13-07-2017 19:02

    Aktualna ocena: Nie ma jeszcze żadnej oceny

    0 osób, które to lubią

    7b4wy5xkp8s3xbhpkc

    google

    google

    351zzs3qyyc8j36sgu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Śledź nas na
google+ facebook pinterest