Strona korzysta z plików cookies. Zamknięcie tego komunikatu oznacza zgodę na ich zapisywanie na Twoim komputerze. Dowiedz się więcej. Zamknij
Zaloguj się, by móc dodać swoje przepisy i wejść do naszego pysznego, kulinarnego świata!
Login
Hasło
Nie posiadasz konta? Nic prostszego. Zarejestruj się.
2017-06-13 20:54:00

Kompot ze świeżych jabłek

 Składniki

  •          kilka jabłek
  •          woda
  •          cynamon
  •          cukier trzcinowy

Przygotowanie

Obieramy jabłka i wydrążamy gniazda. Owoce wkrajamy do garnka z wodą. Dodajemy cynamon i cukier trzcinowy. Całość gotujemy 15-20 minut. Świetnie smakuje na ciepło jak i na zimno.

Dodaj komentarz
Wszystkie pola formularza są wymagane

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Śledź nas na
google+ facebook pinterest