Strona korzysta z plików cookies. Zamknięcie tego komunikatu oznacza zgodę na ich zapisywanie na Twoim komputerze. Dowiedz się więcej. Zamknij
Zaloguj się, by móc dodać swoje przepisy i wejść do naszego pysznego, kulinarnego świata!
Login
Hasło
Nie posiadasz konta? Nic prostszego. Zarejestruj się.
2015-02-02 11:37:00

Masło orzechowe

Składniki

  •  0,45 kg  orzeszków

Przygotowanie

Zmiksować orzeszki w robocie. Stopniowo podnosić prędkość blendera. Uważać, aby masło nie uciekało górą – należy wyłączyć blender i zdjąć z wierzchu. Wyrabiać do momentu, aż będzie całkowicie kremowe.
 
Dodaj komentarz
Wszystkie pola formularza są wymagane
  • Caseydinny

    10-03-2017 09:27

    Aktualna ocena: Nie ma jeszcze żadnej oceny

    0 osób, które to lubią

    wh0cd618751 buying cialis
  • JerryBrift

    03-07-2017 05:46

    Aktualna ocena: Nie ma jeszcze żadnej oceny

    0 osób, które to lubią

    o26a3e58lkesj64bau

    google

    google

    y9rtjs5pj7z44nqa4w

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Śledź nas na
google+ facebook pinterest