Strona korzysta z plików cookies. Zamknięcie tego komunikatu oznacza zgodę na ich zapisywanie na Twoim komputerze. Dowiedz się więcej. Zamknij
Zaloguj się, by móc dodać swoje przepisy i wejść do naszego pysznego, kulinarnego świata!
Login
Hasło
Nie posiadasz konta? Nic prostszego. Zarejestruj się.
2017-05-25 23:11:09

Pasta łososiowa ze śmietaną i pieprzem

 Składniki

  •          4 jajka
  •          2 łyżki gęstej kwaśnej śmietany
  •          6 plastrów wędzonego łososia

Przygotowanie

Jajka gotujemy na twardo i obieramy, nie uszkadzając białek. Przekrajamy je na pół i wyjmujemy żółtka. Wędzonego łososia kroimy w kostkę i blendujemy ze śmietaną. Następnie dodajemy ugotowane żółtka i wszystko miksujemy na gładką masę. Przyprawiamy do smaku.

Dodaj komentarz
Wszystkie pola formularza są wymagane

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Śledź nas na
google+ facebook pinterest